Новий рік і Різдво - улюблені свята більшості людей по всьому світу.

Теплі і домашні торжества нагадують нам про сім'ю, канікули або довгоочікувану відпустку, мандаринах, столі, буквально забитому різними смаколиками, ялинці, подарунках і обов'язково очікуванню якогось дива, яке неодмінно має збутися в наступному році, якщо загадати бажання в святковий вечір.

Українські зірки вирішили розповісти шоу "Зірковий шлях", як збираються відзначати Новий рік 2021, адже саме цієї зими артисти поділилися на два табори - тих, хто зустрічає свято вдома з сім'єю і тих, хто все-таки зважився на корпоративи та виступи.

Так, ведучий Володимир Остапчук зізнається, що швидше за все зустріне Новий рік на роботі, а вже після побачиться з другою дружиною Христиною, травесті-діва Монро відсвяткує разом зі своїми шанувальниками в прямому ефірі на своєму YouTube-каналі, онлайн-концерт влаштує і співачка Надя Дорофєєва, відзначаючи, що це свого роду корпоратив. Вдома з сім'єю залишаться ведуча Лілія Ребрик, співачка Ірина Федишин, дизайнер Андре Тан, акторка Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Надя Дорофєєва, instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Прима-балерина Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов чекатимуть у гості зіркових кумів - Юрія Ткача та Наталію Холоденко зі своїми сім'ями. Зірка 90-х EL Кравчук видав, що відсвяткує Новий рік з Андрієм Данилко в його квартирі на Хрещатику.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов, instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.