Український співак EL Кравчук, який був неймовірно популярним у 90-ті роки XX століття, розповів, з ким зустріне Новий Рік 2021.

EL Кравчук візьме участь у святковому шоу "Новорічна ніч на каналі "Україна" разом з іншими артистами українського шоу-бізнесу. Але знімальну локацію вже в новорічну ніч він змінить на домашні посиденьки з давнім другом.

Стало відомо, що співак зустрітися і приїде в гості до артиста і давнього друга Андрія Данилка, який прославився в один час з EL Кравчук в образі Вєрки Сердючки.

Він розповів, що вперше за багато років Андрій прийматиме гостей на Новий Рік.

"Домовилися десь на годину або о пів на другу зустрітися на Хрещатику в квартирі Данилка. Будемо там святкувати. Колядувати не підемо. Просто звичайна Вечірка з алкоголем, з олів'є і під шубою", – розповів El Кравчук в ефірі програми "Зірковий шлях".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А ось сама мить, коли годинник проб'є 12 разів, Кравчук зустріне з рідними вдома.

"Я буду поруч з рідними, і моя сім'я дуже щаслива. Тому що 25 років вони не бачили мене в новорічну ніч. Це буде вперше", - зазначив артист за лаштунками грандіозного святкового шоу "Новорічна ніч на каналі"Україна".

Нагадаємо, у Кошового з Кварталу 95 вселився Кравчук: погано чує і бачить не дуже.

Як повідомляв Знай.uа, EL Кравчук відпустив собі крила до Нового року.

Також Знай.uа писав, що у Вєрки Сердючки знайшли "дочку" за кордоном.