У середу, 30 грудня, син легендарної української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко і його кохана дружина Світлана святкують 27-ту річницю весілля. Парочка почала святковий день зі взаємних привітань.

Про це стало відомо завдяки публікації Світлани Євдокименко і Stories Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

"З днем народження нашої родини! @rus_evdokimenko кохаю, дякую", - підписала свою публікацію Світлана.

Історія Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Історія Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

Публікація Світлани Євдокименко, скріншот: Instagram
Публікація Світлани Євдокименко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А ось Руслан Євдокименко вирішив опублікувати тільки коротку Stories з фотографією, на якій він разом з дружиною стоїть у обіймах. Руслан написав тільки два слова: "День весілля".

Як відомо, життя у пари склалася просто чудово, вони виховали двох дітей - сина Анатолія і доньку Софію, яку назвали на честь зіркової бабусі. До слова, Соня Євдокименко вже давно не маленька дівчинка і живе в Європі, де вчиться і будує кар'єру моделі. Її фотографії частенько стають гарячим приводом для обговорень. Що ж, вона може собі це дозволити.

Варто також нагадати нашим читачам, що Софія Ротару виступила на російській передачі "Пісня року". Фотографії виступу артистка додала в свої історії в Instagram.

Незважаючи на скандал навколо повернення 73-річної артистки на російську сцену і заклик бойкотувати її концерти, виступ відбувся. Співачка виступила в двох образах - в червоній сукні і в золотистому вбранні. Ротару виконала відому українську "Червону руту".

Раніше повідомляли, син Ротару Євдокименко натягнув на себе дві ялинки і віддався новорічному настрою: "З прийдешніми".

Як повідомляв Знай.uа, син Софії Ротару похвалився молодшою за себе мамою: "Просто дівчинка підліток".

Знай.uа писав, син Ротару витягнув з архіву дитяче фото - не було одного ока.