Українська співачка Тіна Кароль, якій тільки ледачий не приписує романтичні стосунки з її молдавським колегою Даном Баланом, в 2020 році зробила неймовірне. Для Тіни цей рік виявився дуже і дуже плідним.
Тіна в 2020 році встигла стати телеведучою, тренером зі співу, зняла кілька кліпів, випустила альбом, обрадувала шанувальників успіхами сина Веніаміна. Тепер же прийшов час для оцінки - онлайн-медіа "eurovision.ua" удостоїло Тіну відразу трьома нагородами. Для співачки ці перемоги виявилися дуже важливими.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

"Дякую @eurovision.ua і кожному з вас за те, що голосували і обирали музику серцем і душею! Низький вам уклін! Ви і є моя команда, з якою ми йдемо пліч-о-пліч і створюємо нову музичну історію! З наступаючими святами і мрійте сміливо!", - підписала публікацію Тіна Кароль.

Тіна Кароль і дан Балан, скріншот: YouTube
Тіна Кароль і дан Балан, скріншот: YouTube

Відомо, що Тіна Кароль посіла перше місце відразу в трьох номінаціях: "Артистка року", разом з Даном Баланом "Колаборація року", а також альбом співачки "Найти своих" переміг у номінації "Альбом року". Варто зазначити, що в останній номінації Тіна зуміла обійти Настю Каменських і Макса Барських.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще