Популярна російська співачка Наталія Чистякова-Іонова, якій заборонили в'їжджати в Україну, продовжує дивувати шанувальників новими підходами до старих "заслуг". На цей раз Глюкоза опублікувала цікавий кадр, де не посоромилася показати себе у всій красі.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Наталії в мережі Instagram.

Історія глюкози, скріншот: Instagram
Історія глюкози, скріншот: Instagram

"Нам ням", - коротко написала на своєму знімку Глюкоза.

На опублікованій фотографії можна побачити, як Наталія потихеньку виходить з басейну. На задньому фоні виблискує чиста вода. Також в об'єктив фотографа потрапив і гумовий купальник співачки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо звернути увагу на коротку зачіску співачки, то можна задатися питанням, коли це фото було зроблено, адже зараз Наталя з довгим волоссям. Також на додаток до сміливого образу Наталя додала великі намиста, які розташувалися майже на всій шиї і грудях співачки.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що дочка Наталії Іонової Ліза - дуже смілива і епатажна дівчинка. Підліток обожнює яскраво одягатися і носить екстремально коротку стрижку. Зіркова мама не перешкоджає захопленням доньки, навпаки, вони з LIDUS (так підписана малятко в Instagram) завжди на одній хвилі. У цей Хеллоуїн Ліза вибрала такий образ, який розбурхує мережу навіть у грудні.

Раніше повідомляли, Глюкоза, Лоліта, Королева і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.

Як повідомляв Знай.uа, що не можна зберігати в холодильнику: топ продуктів, заборонених до заморожування.

Знай.uа писав, Кошовий з Кварталу 95 показав свою "дієту на пельменях" і видав секрет легендарної лисини.