Українська співачка Ані Лорак, яка переїхала жити і працювати в Росію, розкрила в своїх "сторіз" в Instagram передноворічні заняття. Виявилося, поки всі відпочивають і готуються до святкувань, Кароліна працює в поті чола.

Співачка записала відео зі своєї машини, як їде в студію Авторадіо, щоб заспівати там пісні "наживо" для аудиторії. Увагу шанувальників Ані Лорак привернула несподівана деталь: співачка постала на відео з фіолетовим волоссям!


Звичайно, це був великий сюрприз, адже Лорак ніколи не тяжіла до неформального вигляду, а фіолетовий колір волосся все ж вважається досить ексцентричним.
На щастя або розчарування (дивлячись, як ви поставилися до зміни співачкою іміджу", вже з наступних відео в сторіз, де артистка співає в студії, стало зрозуміло, що її волосся залишилися в звичному нам каштановому відтінку, а для додання їм фіолетового тону Ані Лорак використовувала спеціальний фільтр в Instagram.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, Ані Лорак не витримала, їй важко без коханої людини: "більше немає сил".

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала свою "братву", яка завжди її захищала: "довіряєте нам".

Знай.uа писав, пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш".