Співачка Оля Полякова з молодшою дочкою Алісою вирушили в торговий центр за покупками до Нового року.

Артистка запропонувала розділити з нею ці приємні клопоти в Instagram-сторіз. Вона виклала кілька красивих (у своєму стилі!) і блискучих відео. На першому сама Оля прогулюється по торговому центру в блискучій дизайнерській масці.

На другому-заходить в магазин косметики, де знаходить вітрину з тушшю зі своїм зображенням “ " Оля Полякова рекомендує”,

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

і на третьому веселиться з донечкою на тлі новорічної ялинки. "Нічого собі, яка казка!"—- радіє співачка, як дитина. А дочка, яка вже теж звикає бути знаменитістю разом із зірковою мамою, корчить смішні пики в камеру.

Свято наближається, і Полякова, як ніхто інший знає, як створити собі, близьким і фанатам новорічний настрій. Наприклад, нещодавно стало відомо, що співачка зніметься в новорічному випуску "Дизель Шоу", побачити який можна буде 31 грудня о 20:00 на офіційному Youtube-каналі проекту.

Нагадавши, Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Полякова перетворилася на зухвалу "пацанку", Королеву ночі не впізнати:" В душі я така"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала новий образ для шоу " Маска": "Супер-пупер сексуальний лук"