Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес вирішив підвести підсумки 2020 року, що минає, І назвав головне, що тримало його серед усіх негативних подій.

" хлопців, ну, як вам 2020 рік? Згоден, фантастичний сюр. Єдине, що нас тримало – це гумор. Все-таки здорово, що у нас є така опція. Будь-яка дурість, вульгарність, невдача, тяжкість і печаль адаптується і легше проживається в нашій свідомості через жарти. Скільки б світ не лупасив по голові кувалдою, поки ми можемо над цим посміятися, ми живі і повні і перспектив", - говорить Льоша.

Дурнєв назвав сміх безкоштовними вітамінами, які чистять лгкіе.

"Коли ми сміємося, ми робимо більш довгий і глибокий вдих. Ми тренуємо легені, звільняючи більше повітря, а також покращуємо кровотік. Те, що потрібно зараз! Крім того, сміх сприяє виробленню гормону щастя – ендорфіну. Він покращує настрій, знімає біль, зміцнює м'язи обличчя, робить шкіру здоровішою і молодшою. Просто до косметолога не ходи – регочи собі щодня, будеш киця і здоровань. А ще, кажуть, що він продовжує життя, але цей факт вже на любителя", - говорить він.

Олексій Дурнєв, фото Instagram
Олексій Дурнєв, фото Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дурнєв заявив, що призначає всім гумор у великому дозуванні щодня.

"Досить ходити насупленими і незадоволеними. Ну, що ви бурчите. Ставтеся простіше до життя і не вимагайте від неї серйозності. Ви ж знаєте, що головна гумористка – це доля. Нерозумно до неї підкочувати на серйозних щах. Вона назве вас задушливим типом і відвернеться", - пише він.

Олексій висловив сподівання, що наступного року буде більше приводів посміхатися і хихикати.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв знайшов найкращі ліки від ревнощів.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес збентежив заявою в шоу Дурнєва.

Також Знай.uа писав, що Дурнєв повернув екс-Ревізора Фреймут до справи.