Український фотограф і експерт шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк якось вже розповідала про свої глибокі стосунки із зірковою співачкою, актрисою і секс-символом Дашею Астаф'євою.

Плакидюк частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

А зараз вона виклала в Stories досить пікантне відео, на якому постала з Астаф'євою в купальниках в одній з лазень. "Боже, хто це там хотів пряме включення, з нами, з Дашулькою. А ось і ми, а ось і воно", — каже Соня Плакидюк, коли Астаф'єва паралельно співає "Jingle Bells, Jingle Bells" і закінчує твір фразою "сьогодні в лазні ми".

До цього якось секс-символ Астаф'єва ділилася історією про перший раз, коли вона попровала суші. Це у неї сталося в двадцятирічному віці, 15 років тому. Тоді вона на вечері з друзями сказала, що вже мільйон разів їх пробувала і взяла паличками кульку васабі, сказавши, що це її найулюбленіші. Але після цього вона довго мовчала (кілька днів).

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у Соні Плакидюк з СТМПУ дуже особливі стосунки з Дашею Астаф'євою: "Я мріяла її...". "Наші відносини з Дашею - історія на окреме інтерв'ю. Якщо коротко, то я пильно стежила за нею ще до її участі в групі Nikita", — розповіла в інтерв'ю Плакидюк.

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва показала, як бере в ротик: "Спробувала і довго мовчала"

Знай.ua писав, Плакидюк з "ТМПУ" влаштувала гарячі танці в костюмі пристрасного фламінго: "Двічі просити не треба"