Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією дуже пікантним знімком у своєму Instagram.

Так, постійна відвідувачка пластичних хірургів розмістила на своїй сторінці в соцмережі фотографію, на якій позує у ванній майже оголеною.

Для фотосесії українська Кардашьян одягла напівпрозоре бежеве бікіні на силіконових шлейках. Варто зазначити, що фото вийшло дуже відвертим. У підписі до кадру Омович кокетливо привіталася з шанувальниками.

У коментарях київську модель звинуватили з шахрайстві. Виявилося, що Олена прийняла плату за конкурс у соцмережі і не відшкодувала їх учасникам.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Поверни гроші за гів!!! Ми з іншими учасниками звертаємося до кіберполіції за фактом шахрайства! Така сума вже кримінал", - написав один з користувачів.

Олена Омович, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олена Омович вже давно користується послугами провісниці Матрони. Про це модель розповіла в одній з останніх публікацій.

Нагадаємо, раніше Олена Омович потрапила під хвилю критики: "Виглядаєш на 50 років".

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян оголила соковиті сідниці в Буковелі: "Повне перезавантаження".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала страшну операцію в прямому ефірі: "Будуть колоти".