35-річна американська співачка Лана Дель Рей неймовірно популярна з 2010-х років, коли їй вдалося зайняти високі позиції своїми атмосферними піснями і приголомшливою зовнішністю.

Зараз на її сторінку в соціальній мережі Instagram підписано понад 17 мільйонів чоловік, з якими вона періодично ділиться різноманітними фото і відео з особистого і творчого життя.

Але з початку року Лана якось в одному зі своїх листів назвала імена деяких своїх колег, які можуть вільно співати про те, як бути сексуальною і не носити одяг, в той час, як вона отримує тонну критики за нібито романтизацію насильства, і це налаштувало багатьох проти неї. Але зараз ненависть до співачки відновилася через те, що раніше вона завжди славилася своєю жіночною фігурою, але нові знімки доводять — від неї нічого не залишилося. Фото були опубліковані на сторінці Lana Del Rey Brasil в соціальній мережі Twitter.

Скріншот: Twitter
Скріншот: Twitter

Адже Лана Дель Рей постала на вулиці в сірій футболці з розрізом і коротких чорних шортах, а через травму руки їй складно прибирати волосся в зачіску, тому вони залишаються розпущеними. На обличчі можна помітити маску, що є обов'язковим атрибутом в громадському місці, а увагу шанувальників привернув зайву вагу дівчини. Вони відзначають, що співачка перестала стежити за фігурою і їм це не подобається.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лана Дель Рей, фото: Twitter
Лана Дель Рей, фото: Twitter

Лана зламала руку катаючись на ковзанах, а на виправдання зайвої ваги зазначила, що для неї важливіше голос. І до того ж кілька тижнів тому стало відомо, що співачка і зовсім виходить заміж за музиканта Клейтона Джонсона - хлопця з Tinder.

Нагадаємо, фітнес-модель Ана Чері оголила соковиті сідниці в крихітному купальнику: справжня зухвала левиця

Як повідомляв "Знай.ua", юна дочка Брежнєвої в тоненькій маєчці показала, як вміє відриватися: "Рожеве кожен день"

Знай.ua писав, підопічна Потапа Андраде побешкетувала на ліжку в спокусливій білизні: "Боже, Ти ідеальна"