Російський співак Філіп Кіркоров знявся у новому кліпі Ольги Бузової та репера DAVA. У відео на пісню "Снежинки" самопроголошений король попмузики виконав незвичну роль карикатурного голови російської родини: товстуватого чоловіка з проблемами з алкоголем і нахабним, грубим, патріархальним ставленням до інших членів родини.

Фрагментом запису Кіркоров поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм", а повну версію музичного мініфільму можна подивитися на сайті "Ютуб".

"Сніжинки! І такі маскарадні костюми і маски приміряю до Нового року! Який рік, така й "маска". Поспішайте дивитися! Це дуже смішно ... Дивитися до кінця - там мої карколомні танці і палкий поцілунок з @rudkovskayaofficial (Яною Рудковською — ред.)

Вітаю хлопців @dava_m @ buzova86 з прем'єрою кліпу!" — підписав фрагмент кліпу Кіркоров.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Бузовій же дісталася роль молодшої членки родини, яка якраз готується до того, щоб піти святкувати Новий рік. Тим часом Філіп сидить за столом у тільняшці (і, напевно, накладках, які створюють ефект зайвої ваги), потайки п'є горілку з маленької пляшечки і занюхує її печивом.

Філіп Кіркоров, кадр з відео
Філіп Кіркоров, кадр з відео

Від "батька" звучить і груба насмішкувата порада Ользі: "Губища свої нафарбуй пояскравіше, може у тренді будеш, га-га-га".

Сама ж Бузова акцентує увагу зовсім на іншому.

"Справжня Новорічна казка, в якій ми хотіли ще раз нагадати Вам, що чудеса все ще трапляються. Танцюйте під наш трек і насолоджуйтеся зимовою казкою", — підписали кліп на ютубі.

Нагадаємо, Колишній Пугачової Кіркоров злився в поцілунку зі Стоцькою: "Все, що відбувалося - було заради тебе!"

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров всіх обманював? Випадкове фото викрило колишнього Алли Пугачової

Знай.ua писав, Кіркоров зачарував 33-річною "пасією" з розкішними формами: молода копія Пугачової