Телеканал СТБ і FILM.UA Group активно працюють над зйомками третього сезону масштабної костюмованої драми "кріпосна". У продовженні гучного серіалу роль Каті Вербицької виконає висхідна зірка кіно Соня Прісс.

Улюблена героїня багатомільйонної армії шанувальників серіалу Катя Вербицька в перших двох сезонах пережила чимало випробувань: смерть коханого, поховання живцем, знущання жорстокої панночки і навіть ув'язнення в борделі. У продовженні "кріпак" вона постане перед глядачами інший Катею, зміцнілої, більш впевненою в собі і ще сильніше духом.

"У нас було надзвичайно складне завдання-знайти актрису на роль героїні, яку всі вже знають і люблять. Коли ми тільки починали зйомки першого сезону "кріпак", це була історія простої дівчини, яку чекало багато випробувань і перешкод. Продовження "кріпосної" - це історія нової Каті, яка багато чого пережила, і все це залишило помітні рубці. Перед нами тепер інша героїня, і їх не можна порівнювати", - зазначає шоураннер серіалу Тала Пристаєцька.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

На роль головної героїні команда проекту переглянула близько 400 актрис з декількох країн. У підсумку Катю Вербицьку зіграє висхідна кінозірка Соня Прісс, якій пророкують велике майбутнє.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кастинг тривав довго, адже нам важливо було знайти ту, яка зуміє втілити неймовірну витонченість і дівочу крихкість укупі з загартованим характером. Ми шукали скрізь, де могли, в початковий список потрапило 400 імен. Потім ми звузили коло до 150. І коли ми побачили проби Соні, з перших хвилин зрозуміли: "ось вона, наша нова Катя!”. У ній чітко видно характер. Це саме та Катя, яка пройшла довгий і складний шлях", ― коментує Тала Пристаєцька.

25-річна Соня Прісс вже активно задіяна в зйомках третього сезону і злегка відкрила таємницю того, що чекає Катю Вербицьку.

"Катя вже не та юна беззахисна дівчина, якою була раніше. Вона точно знає ціну свободи. Знає, з чим готова миритися, а з чим буде самовіддано битися, ризикуючи всім ― щастям, своїм життям. Я не можу відповісти прямо, чи живий Жадан, проте запевняю вас, що Катя буде любити і буде кохана", ― інтригує актриса.

Нагадаємо, Мішина стала Сашина, після шоу "Холостячка" Ксюша і Еллерт більше не розлучалися.

Як повідомляв Знай.uа, коханий Мішиної Еллерт двічі стане татом, до парочки прибилася ще одна "кріпосна".

Також Знай.uа писав, що силач Артем з " Холостячки "після Мішиної переключився на екс-учасницю"Холостяка".