Головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина і її обранець Олександр Еллерт після пост-шоу, на якому розповіли, що вони залишилися разом, дали велике спільне інтерв'ю. Розповідь про їхнє життя за стінами проекту опублікував офіційний акаунт " Холостячки" Instagram.

Ксенія вирішила розповісти, як вони відсвяткували день народження Саші і чим вона його розлютила і змусила хвилюватися вже в перші хвилини свята.

"Це було дуже смішно. У Саші 18 листопада день народження, але у мене був знімальний день і ми вирішили перенести на 20 число. Він зібрав всіх друзів в ресторані Жені Ковтуненко, але я вирішила 18 влаштувати сюрприз і в першу хвилину 18-го числа подарувати торт", - говорить Ксенія.

Однак вона боялася пропустити час і розіграла сценку, ніби щось забула в машині і вийшла о 23:45. І вже коли вийшла зрозуміла, що залишила собі занадто багато часу. Весь цей час вона сиділа з тортом під дверима і чекала, коли буде 00:00 і не брала трубку від Саші, щоб не зіпсувати сюрприз. Він почав нервувати і переживати. І навіть почав збиратися йти за нею.

"Заходжу" Хеппі бездей". Злий стоїть. Одягнений стоїть. Коротше весь сюрприз полетів. Він вже розуміє, що це сюрприз. Але настрій переключити дуже важко. Так що смішно було", - розповідає Ксюша.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, екс-холостячка Мішина стане мамою-Еллерт показав вагітний животик.

Як повідомляв Знай.uа, Мішина стане мамою вдруге, подарує переможцю" Холостячки " Еллерту не тільки своє серце.

Також Знай.uа писав, що Еллерт їсть мух, а Мішина давиться макаронами, забійні моменти з "Холостячки".