Колишня прима-балерина Большого театру і медійна персона Анастасія Волочкова останнім часом привертає увагу преси в основному шпагатами, які вона не проти продемонструвати будь де. Цього ж разу танцівниця продемонструвала неймовірну розтяжку там де треба: зірка показала своє тренування у фітнес-залі.

Відповідними відео вона поділилася у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Цікаво, що у тренажерному залі Волочкова не побачила інших людей. Причини цього вона не називає — це може бути і дуже рання або пізня година, або заклад закрито на карантин. Хоча ексбалерина й стверджує, що їй навіть страшно, такі умови дали їй чудові можливості для стретчінгу.

"Розтяжка вихідного дня на самоті", — написала Волочкова на відео.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вправи Анастасії й справді демонструють неабиякий рівень навичок і бездоганну балетну гнучкість. Жінка з легкістю "жонглює" шпагатами у повітрі, розкручуючи їх на 180 градусів.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова приголомшила зовнішністю з "дошпагатної" ери: скандальну балерину не впізнати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.