Анастасія Шульженко отримала досить сумнівну славу. Про неї заговорили після того, як стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) зрадив своїй дружині співачці Наташі Корольовій, і з'ясувалося, що зробив він це саме з Настею.

Тепер Шульженко піддається настільки лютому хейту в соцмережах, що їй довелося навіть закрити свою сторінку в Instagram від сторонніх.

Але інформація звідти, все ж, періодично, просочується в мережу. Так, нещодавно блогерка опублікувала пост, в якому висловила співчуття ошуканій дружині Тарзана Наташі Корольовій.

"Знову безсоння! Всю ніч дивилася новий телепроект“ Плем'я " ... дивилася, і серце кров'ю обливалося. Одного разу ми теж намагалися врятувати наші відносини в диких умовах... і як би нам не хотілося, як би ми не намагалися зберегти нашу любов, але, на жаль, нічого з цього не вийшло..." — написала Шульженко.

Також дівчина поспівчувала співачці, чим чимало здивувала своїх передплатників, які визнали, що Перегляд програми з дружиною колишнього хлопця нагадує мазохізм.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"Думаю, що Вам не треба дивитися цей проект", "Тарзани не відносини рятують, а бабосики косять. А ви ось без роботи залишилися", " Чого ти до них прив'язалася? Молоде дівчисько, шукай м'ясо молодше", - відповіли користувачі.

До речі, незважаючи на скандал зі зрадою, Тарзан і Наташа Корольова все-таки не розлучилися.

Нагадаємо, Наташа Корольова після зрад Тарзана засвітилася з його молодою копією у халатику: "дуже хочу"

Як повідомляв " Знай.ua", Наташа Корольова втратила близьку людину, помер після важкої боротьби за життя: "стільки ще хотів..."

Знай.uaписав, Тарзан став жертвою двох підступних жінок, за Наташу Королеву помстилися.