Найактивніша учасниця і лідер ансамблю "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон поділилася зі своїми шанувальниками секретами висадки часнику, яку потрібно робити восени.
Виявилося, що новий альбом музичного колективу не перешкода для улюбленого хобі. Адже перемогти сусідів в "городній гонці" - дуже важливо!
Про це стало відомо завдяки новому відео, яке Наталя опублікувала на своєму YouTube-каналі "NataliaFalion Лісапетний Батальйон".

Часник Наталії Фаліон, скріншот: YouTube
Часник Наталії Фаліон, скріншот: YouTube

"Ось бачите - це звичайний часник, хоча гарний. Але я, на нашому місцевому ринку побачила щось незвичайне. Ви думаєте, що це таке? Це зубчик часнику. І я не пошкодувала грошей, я купила саме такий часник. Ви тільки подивіться, які зубочки - це просто казка... казка! Мрія кожної господині. Хочу подивитися, що з цього вийде, який буде врожай. Ну, на вигляд, от чесно, скільки мені років, але я ще такого не бачила", - показала своїм шанувальникам величезні зубчики часнику Наталя.

Наталія Фаліон, скріншот: YouTube
Наталія Фаліон, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що вже закінчено роботу над новим альбомом музичного колективу "Лісапетний батальйон".

"Сьогодні ми разом з Михайлом, моїм головним аранжувальником, мали велику гарну співпрацю. Ми 4 пісні якраз записали, їх не вистачало для нового альбому", - нещодавно розповіла лідер ансамблю "Лісапетний батальйон".