Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк часто смішить і розважає шанувальників, публікуючи різні відео і фото з професійного та особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік.

Ведучий "Le маршрутка" і "Хто зверху"якось ділилася фотографіями відпочинку в пінній ванні з маленькою пляшкою алкогольного напою, а зараз вона поділилася кількома відео з застілля з Катериною Туровою-українським продюсером, шеф-редактором і сценаристом, а також автором ідеї тревел-шоу "Орел і решка".

"Катя мене запитує:"Леся, чому ти ніколи не викладеш Stories твоєї реальному житті, як ти живеш, що у тебе на столі". Будь ласка, я не соромлюся, взагалі... Не питання. Ось, будь ласка, ось - нічого. А ти взагалі ніколи не викладаєш Stories зі свого реального життя, до кого ти ходиш в гості і з ким ти дружиш. Так що до тебе претензія, і що ти п'єш взагалі. А п'єш ти... походу п'єш. Я тобі покажу, Ось я тобі показую, це Stories", - розповідає Леся Нікітюк в декількох 15-секундних відеороликах.

При цьому телеведуча використовує маску, на якій можна помітити бджолу і трохи змінені очі. А на питання від Турової про те, що сталося з губами, Нікітюк відповідає: "Ти така, Ти так виглядаєш, Катя".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк перед "Холостячкою" збентежила глибоким декольте і показала свої висюльки

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк заманила фанатів у ванну довгими ногами: "Кайфово бути поруч з тобою"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк прикувала погляди жарким декольте, чоловіки пускають слюні: "М'ячики якого розміру?"