73-річна зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, але при цьому її армія шанувальників не зменшується. Жінка не надто часто ділиться будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Але нещодавно, 22 грудня, вона виступила на великому концерті студії "Квартал 95" в Києві в Палаці Україна, де її вже чекала Катерина Осадча для невеликого інтерв'ю в рамках проекту "Світське життя".

Телеведуча поцікавилася у Софії Ротару, як же вона пережила самоізоляцію і відсутність концертів, чи була у неї депресія з цього приводу. "Звичайно хвилювалася, тому що здоров'я — це найголовніше. Але я зрозуміла, що без моєї професії, без музики, без глядачів, без пісні - неможливо. Я дуже сильно переживала і сьогодні я вийшла на сцену і думаю: "Ну нарешті, слава Богу". Бажаю всім позбутися коронавірусу, і щоб він зник з нашого життя назавжди. І щоб всі були здорові, це найголовніше", - поділилася співачка.

Вiдомо також, що в цьому році пісні "Червона рута" виповнилося 50 років, як і творчої діяльності виконавиці, тому Осадча поцікавилася, чи є в планах це відсвяткувати. "Зобов'язана, тому що всі мене питаєте і мої шанувальники, коли... Коли ювілейний концерт? Ну будемо готуватися, сподіваюся все буде", - додала вона. І при цьому можна помітити, як сильно трясе Ротару і один користувач в коментарях на Youtube бажає, щоб це було звичайне хвилювання через інтерв'ю, а не проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Племінниця Ротару вийшла влітку заміж і в сімействі співачки може відбутися низка весіль, адже її внучка Соня теж складається у відносинах з хлопцем. "Хто знає, це її доля і вона буде сама вирішувати. Вона ще юна. Я вважаю, що ще зарано. Вона повинна закінчити своє навчання, отримати гарну освіту. А все інше, я думаю, що у неї все вийде", - підсумувала виконавиця.

Нагадаємо, після догодження росіян Ротару проникла в Україну, допомогли друзі Зеленського: "Цілуйтеся далі"

Як повідомляв "Знай.ua", голодні часи? Ротару продає готель у Криму і просить 25 млн євро

Знай.ua писав, син Софії Ротару похвалився молодшою за себе мамою: "Просто дівчинка підліток"