Бразильська балерина і викладачка танців Жулія Дель Бьянко продемонструвала ефектне па зі шпагатом у повітрі: цьому їй не завадила ні зайва вага, ні новорічні гірлянди.

Природно, що світ соцмереж не зводиться лише до кириличного та англомовного сегментів інтернету: не меншої уваги заслуговує і Латинська Америка (яку, до речі, нині прагне підкорити дружина і протеже Потапа Настя "NK" Каменських). Наприклад, хороший настрій може принести бразильська балерина Жулія Дель Бьянко. На відміну від канону зовнішності балерини, Жулія не може похвалитися осиною талією — але її майстерність та харизма безпрецедентні.

В останньому сеті фото Дель Бьянко одягнена у червону пачку, шапку Санта Клауса та червоний спортивний купальник. Жінка Задерла одну ногу догори майже у шпагаті і при цьому зберігає невимушений і веселий вираз обличчя.

Фото Instagram
Фото Instagram

Схоже, що у майстерності інтернет-шпагату Жулія може позмагатися навіть з колишньою примою російського Большого театру Анастасією Волочковою, яка зробила шпагат "фішкою" своїх соцмереж.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Заведена Волочкова розкинула ноги і показала улюблені пози просто посеред фітнес-клубу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.