Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася уривком з тренування у фітнес-клубі неподалік від її будинку, де, незважаючи на велику кількість тренажерів займає лавки щоб продемонструвати фірмовий шпагат навіть в найекзотичніших позах. Варто відзначити, що артистка ще й обзавелася популярним серед зірок шоу-бізнесу додатком TikTok, проте туди виставляє в основному те ж, що і в Instagram - розтяжку під ритмічну музику.

Примітно, що для походу в спортзал зірка приміряла яскраво-блакитні облягаючі штани і чорну жилетку, а замість кросівок одягла пуанти. Анастасія жваво розсувала ноги в різні боки, тримаючи руки за головою і відзначаючи, що робить відмінну вправу для розтяжки.

"Прекрасна вправа на розтяжку 🩰 😊 "

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Шанувальники не змогли прокоментувати відео, адже Волочкова давно відключила коментарі, дозволяючи пліткувати про неї лише під деякими публікаціями. Вся справа в тому, що раніше балерина піддавалася справжній бурі хейту, яку сама і провокувала скандальними вчинками, наприклад, шпагатами в міні-бікіні, а також "оголеними" фото в улюбленій лазні і крижаній купелі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.