Таня Брик - молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи", яка не боїться пікантних фотосесій.

На дівчину підписано понад 270 тисяч осіб в соціальній мережі Instagram, де вона частенько ділиться з шанувальниками всілякими знімками. Зараз же Таня опублікувала дві рекламні фотографії сервісу виклику авто через Інтернет і в підписі до них розповіла історію про індійського водія.

"Один індійський водій їздить на своєму автомобілі тільки на задній передачі. Дійшло до того, що люди шикуються в чергу, щоб покататися на його автомобілі. Одного разу у цього водія заклинило важіль на задній передачі, і йому лінь було ремонтувати важіль. Відтоді диво-водій наїздив по Індії вже 12 тисяч кілометрів. Виключно задом. Він так пристосувався їздити задом, що може розвивати швидкість до 40 км/год і лавірувати в пробках. Правда, про те, як на його поїздки реагує місцева Дорожня інспекція, — не повідомляється", — розповіла вона в публікації.

І потім додала, що в рекламованому сервісі відсутні такі водії, а подорожувати з ними завжди безпечно і комфортно. А ось на знімках вона постала на задньому сидінні автомобіля, в якому використовується спеціальне захисне скло для захисту від COVID-19. Таня Брик одягла шкіряні штани, черевики. А на животику у неї красується невеликий виріз, в якому присутня назва компанії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Таня Брик з СТМПУ розважила чоловіків оголеними принадами: фаворитка шоу вміє вражати

Як повідомляв "Знай.ua", топ-модель з суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон: "Утомлений"

Знай.ua писав, "Супермодель по-українськи" поділилася головними помилками при схудненні: "Можна швидко здатися"