Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала розкішний кадр зі свіжої фотосесії, позуючи в жіночному образі. Так, артистка приміряла пишну вечірню сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і напівпрозорими рукавами-кімоно, а також витончені срібні босоніжки, суцільно вкриті стразами. Красуня доповнила образ мерехтливими аксесуарами і макіяжем з червоною помадою на губах, блиснувши також стрункими ніжками і пишними грудьми.

При цьому Анна вирішила видати одне з головних правил свого життя - 38-річна зірка живе так, щоб наступний день був краще попереднього. Сєдокова запропонувала прихильницям перестати хвилюватися через дрібниці і не думати про минуле, надіти на голову уявну корону і почати домагатися своїх цілей вже зараз.

"Все просто. Я живу так, щоб мій наступний день був краще за попередній.

Сьогодні настав момент бути королевою. Закінчувати хвилюватися пчерез дрібниці. Одягти свою корону і йти підкорювати світ. Це я тобі пишу ❤️

Не думай про минуле. Його вже немає. Не неси цей мішок далі. Сьогодні абсолютно новий день. Можна піти новою дорогою, сходити в нове місце, познайомитися з іншими людьми. Але нічого не станеться поки ти нічого не робиш.

Так що на, тримай свою корону і йдемо. Ось тобі моя рука 🤚 🏼 даєш мені свою?"

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.