Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила свіже фото з їх з чоловіком Тарзаном (Сергієм Глушко) 18-річним сином Архипом, позуючи в передсвятковій фотосесії на тлі величезного золотого віяла.

Так, артистка видала, що Архип - японіст, він ще в підлітковому віці захопився японською культурою, їх мультфільмами, а тепер вступив до університету для вивчення японознавства. Наташа зазначила, що вирішила не насідати на хлопця з моралями і порадами, більше довіряти дитині.

Варто відзначити, що Архип Глушко активно пробує різні напрямки і в свері шоу-бізнесу - він випустив кілька треків, бажаючи піти по стопах мами, а також був помічений на пілоні, а тому фанати припустили, що хлопець хоче бути стриптизером, як його скандальний батько.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Що робити, якщо твій син японіст?

У підлітковому віці Архип @grek_grex дуже захопився японськими мультиками. Мені вони завжди здавалися трохи дивними, я навіть намагалася заборонити йому їх дивитися.

Поступово я стала помічати, що він дивиться їх вже не російською, а японською. Потім у нас стали з'являтися різні атрибути японської культури: забавні «ваблячі коти», дзвіночок Фурін, маски, віяло, посуд…

А потім Архип вирішив вступити до ВНЗ на японіста і тепер його дитяче захоплення стане рідкісною, але такою захоплюючою професією!

Я вважаю, що дуже важливо довіряти своїм дітям і не варто сильно насідати на них з порадами і звичаями. Вони самі прекрасно знають, що їм потрібно і як краще зробити."

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.