Дружина захисника “Манчестер Сіті” Олександра Зінченка Влада Седан завітала на новорічний випуск програми “Світське життя” з Катериною Осадчою, де вона продемонструвала свій шикарний образ у вечірній сукні й розповіла трохи більше про весілля, яке називають головною такою світською подією року в Україні.

Подивитися фото з заходу ще до виходу програми в ефір можна на сторінці "Світського життя" у соціальній мережі "Інстаграм"

Вже доброю традицію для ведучої стало організовувати новорічні концерти, на яких виступають популярні українські артисти, відбуваються несподіванки і сюрпризи. Цього разу великого концерту не буде через карантин у країні, проте це не завадило Осадчій запрошувати зірок у свою студію. Гості і ведуча красувалися у шикарних святкових вбраннях. Безперечно, однією із окрас вечора стала сукня Влади Зінченко, дружини футболіста клубу “Манчестер Сіті”.

Дівчина обрала довгу легку сукню з прозорої тканини, що має великі вирізи для демонстрації довжини і стрункості ніг. Прозора тканина прикриває лише одне плече, рукавів немає. Волосся у дівчини зібране, образ доповнюють важкі великі сережки і білі босоніжки на шпильці.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На святкування до Осадчої завітали головні зірки країни: Монатік і його два продюсерських проєкти, Дзідзьо, Наталія Могилевська, гурт “Антитіла” тощо.

Нагадаємо, "Катя вагітна", - Осадча заінтригувала українців цікавим станом через незвичайну сукню.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча показала, як доживатиме старість із Горбуновим: "Безкінечно люблю"

Також Знай.ua писав, Загадкова Осадча у чорному запитала у дзеркала про найпотаємніше - " Коли вже?"