Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила яскраве селфі, показавши, як утеплилася в один з прохолодних зимових днів. Так, красуня приміряла затишний сірий светр-оверсайз, недбало відкинувши волосся і доповнивши ніжний образ легким макіяжем.

Варто відзначити, що Наташа наполегливо стежить за фігурою, а завдяки правильному харчуванню і спорту, в який входять і тренування в фітнес-клубі, і пробіжка, може похвалитися розкішним тілом. Крім цього у дівчини, як і у її зіркової мами, безліч татуювань на тілі, сама Горова-молодша впевнена, що їх близько 40-ка штук.

Фолловери засипали Наташу компліментами:" Дуже гарна"," яка красива", "ух яка красуня", " вау яка красуня 🔥💝❤️❤️💝💋", "красуня зайка❤❤❤❤❤❤❤🔥🔥🔥🔥😘😘💞", "Мілашка така😍", " шалено ❤️❤️❤️❤️", "Гарна💯 💙".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наташа Горова розповідала про те, яких святкових традицій дотримується її сім'я. Знаменитість поностальгувала за часами, коли вони по суботах ходили в лазню або збиралися в гостях у бабусі і дідуся для перегляду новорічних фільмів.