Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе з донькою у Росії і дає там численні концерти, заробляючи на життя, привітала співака Діму Білана з Днем народження.

Слова привітання російському артисту Ані Лорак розмістила в інстаграм-сторіс. Співачка опублікувала спільну фотографію з Дімою Біланом, на якій він злегка її обнімає, і написала: "З Днем народження дорогий Діма Білан! Будь щасливим!"

Ані Лорак і Діма Білан, instagram.com/anilorak
Ані Лорак і Діма Білан, instagram.com/anilorak

Нагадаємо, російський співак та актор, справжнє ім'я якого Віктор Белан, народився 24 грудня 1981 року. Артист представляв Росію на конкурсі пісні "Євробачення" двічі: у 2006 році з піснею "Never Let You Go", зайнявши друге місце, і в 2008 році з піснею "Believe", зайнявши перше місце. Він став першим виконавцем з Росії, який переміг на "Євробаченні".

Сам Діма Білан з нагоди свого Дня народження виклав в Інстаграмі чорно-біле фото і написав: "Перейшов на 39 рівень ☑️🚀🎂". У коментарях його вітають як шанувальники, так і знамениті колеги. Однією з перших Білана привітала його колишня - телеведуча Лєра Кудрявцева: "Дімич !!! З днюхою, дорогий 😍❤️❤️❤️❤️❤️!!!"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Діма Білан, instagram.com/bilanofficial
Діма Білан, instagram.com/bilanofficial

Нагадаємо, Лорак після зрад Мурата втекла до Урганта: "Від душі". Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Росії, похизувалася участю у програмі "Вечірній Ургант".

Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальникам запропонували купити і спалити Тіну Кароль: "Жива жінка". У продаж надійшла свічка, виконана" за образом і подобою " знаменитої артистки

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.