На офіційній сторінці Тіни Кароль в Instagram з'явилася цікава публікація.

Це відеоролик, на якому горить свічка у вигляді фігури самої Тіни Кароль, а ніжний голос співачки читає вірші про справжню жінку. В описі під відео йдеться, що до 15-річчя творчості Тіни випустили свічку "за її образом і подобою", купити яку може кожен бажаючий.

Про те, що свічка зображує конкретно Тіну, в публікації не сказано ні слова. Однак в рисах самої жінки, її фігурі та обличчі, вгадується Кароль. Свічка красиво горить і плавиться, зображуючи те, як страждає і тане жіноча душа. Відео за неповну добу публікації вже набрало десятки тисяч переглядів.

Тому тепер у кожного фаната може бути своя персональна Тіна, яка буде дарувати кімнаті світло і тепло. Хоча комусь такий концепт свічки може здатися жорстоким-все-таки, улюблену виконавицю спалюють.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль одягне українок у золото:"Ключ до натхнення".