Краса і слава ще не гарантують звичайного жіночого щастя. У цьому на власному досвіді переконались чимало українських зірок. Аліна Гросу, Світлана Лобода, Ані Лорак - усіх їх об'єднує одне: невдалий досвід стосунків. Хтось пережив зраду, інші - збиралися докупи після знущань і психологічного насильства. Чому ж так сталося, розповімо детальніше.

Аліна Гросу: "Бджілка", в якої не склалося

Весілля Гросу
Весілля Гросу

За її історією спостерігали мільйони людей. Здавалося б, у такої красуні, з неймовірною зовнішністю і талантом проблем в особистому житті виникнути не повинно. Гучне весілля із красунчиком нагадувало казку, а сама Аліна - принцесу у яскравій сукні.

Та з часом у мережі поповзли тривожні чутки, котрі пізніше підтвердилися: Гросу подала на розлучення. Дівчині довелося потроху забувати коханого, переїхати до іншої квартири. А до цього, як виявилося, пара вже тривалий час не мешкала разом. Шукав іншу "музу", натякала співачка, і писала болючі вірші у своєму Instagram.

"Я знаю, хто це. Дякую йому, що він мені сказав чесно. Вона набагато старша за нього. Але вона відправила його від себе десь за два-три тижні. Хотів з нею спробувати якісь стосунки, але в них не вийшло. Я кажу: "Почекай, ти свій вибір зробив! Ти мене не будеш туди-сюди як бумеранг". Звичайно, винні двоє і якщо він захотів чогось нового, значить, щось дійсно йому не подобалося в мені. Були дуже брудні розмови. А потім він сміється і каже: "У мене кожна наступна багатша, ніж попередня". І якось для мене все прояснилося", - зізнавалася Аліна в ефірі програми "Світське життя" з Катею Осадчею.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Світлана Лобода: роман з Ліндеманном і цілковита самотність

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

До цієї співачки ніколи не було байдужого ставлення. Її або хвалять, або пригадують постійні поїздки до Росії та отримання численних премій там. Коли Світлана народила другу доньку і назвала її Тільдою чуток стало все більше: подейкували, що вона закрутила роман із солістом німецького гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном. Йому, до слова, теж приписували численні скандали.

Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода, фото КП
Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода, фото КП

Подейкують, що артист свого часу погано обійшовся з колишньою дружиною, від якої у нього є дитина. Тілль заробив собі у музичному світі мало не репутацію тирана і агресора. А кліпи на його пісні викликали ще більше питань. Йому закидали навіть надмірну симпатію до Гітлера і критикували за те, що брав у кліп афроамеринкаців, наділяючи їх досить суперечливими рисами.

Тіль Ліндеманн і Світлана Лобода, фото: proexpress.com.ua
Тіль Ліндеманн і Світлана Лобода, фото: proexpress.com.ua

Лобода ж постійно ці чутки спростовувала, але за перших зручних обставин артист мчав до Києва. Його помічали на Поштовій площі, фотографувалися і одразу ж запитували, чи не у гості до Лободи, раптом він приїхав. На що той тільки посміхався.

Світлана Лобода на постері Ліндеманна, фото: Instagram
Світлана Лобода на постері Ліндеманна, фото: Instagram

Але "ні" так і не сказав. Ця історія досі лишилася без відповіді. А Лобода остаточно закрила своє приватне життя і ніколи не говорить про шанувальників чи нових обранців - береженого, як кажуть, і Бог береже.

Ані Лорак і "заморський принц"

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Українки здавна впадали в око чоловікам з Туреччини, Лівану, Кавказу. Закордонні "принци" частенько не можуть відвести погляд від наших красунь і закохуються в них. Але чи всі лишаються вірними? У випадку з Ані Лорак, виявилося, не всі.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
hellomagazine.com

Дитинство в інтернаті, раннє кохання з відомим продюсером, котрий і вивів Кароліну "в люди" - все це стало величезним досвідом. Лорак мріяла про міцну родину, тепле вогнище, але не склалося.

Яна Беляєва: так звали дівчину, з якою, як говорять, зрадив співачці чоловік. Їх бачили разом у клубі у досить пікантних ситуаціях, та сама красуня усе заперечувала.

Колишній Лорак Мурат з новою коханкою, фото: Instagram
Колишній Лорак Мурат з новою коханкою, фото: Instagram

"Там не видно, що це я. Просто хтось написав, що це я, а там не видно, там темно і нічого не видно. Я вже давно його знаю. Роки три. У мене є хороший друг, він і Мурата хороший друг. У нас з ним (Муратом, - ред.) дружні стосунки. Бачимось не часто, в компанії", - запевняла Яна, та їй мало хто повірив.

Нагадаємо, Гросу розчулила кадрами з дитинства.

Як повідомляв Знай.ua, Лорак з останніх сил звернулася до шанувальників.

Також Знай.ua писав, що Лобода розповіла про "завоювання" Києва.