Найвідоміша модель "plus-size", американка Ешлі Грехем продовжує радувати своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram і роликами на особистому Youtube-каналі.

На неї підписано майже 12 мільйонів чоловік при понад трьох тисячах публікацій. Ешлі раніше вже з'являлася на обкладинці журналів Vogue, Elle UK, Glamour та інші. А зараз вона постала разом з 28-річною супермоделлю Карлі Клосс.

Дівчина стала новою гостею на проекті "Thank bod" і разом з нею Ешлі Грехем вирішила поділитися сприятливим для вагітних тренуванням. Зовсім недавно Клосс підтвердила свою вагітність зворушливим відео, на якому чітко видно кругленький живіт, як і на відео-тренуванні з Грехем. Обидві моделі записали виконання вправ прямо на свіжому повітрі в найбільшому місті Сполучених Штатів Америки — Нью-Йорку.

"Так радий, що ти це робиш", "Ешлі... та ти бомба. Любіть свої погляди на життя! Щасливих свят вам і вашим близьким!", "Я люблю ваше хвилювання і енергію! Ваші емоції заразливі", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Зовсім недавно німецький бренд спортивного одягу Adidas почав співпрацювати з Карлі Клосс і в спільну колекцію увійде широкий асортимент, що включає спортивну форму для тренувань, парки, футболки, шорти, штани та взуття.

Нагадаємо, Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа

Як повідомляв "Знай.ua", Гола Ешлі Грехем побешкетувала на сходах в стилі 18+

Знай.ua писав, Ешлі Грем намагалася заховати пишні форми в сукні, але не вийшло: фото