Українська ведуча Маша Єфросиніна продовжує лікування після зараження коронавірусом і незважаючи на те, що свій стан вона описує як задовільний, скарги на самопочуття у зірки досить серйозні.

Вона продовжує спілкуватися зі своїми шанувальникам в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона чоловік. Зараз же в Stories вона поділилася новинами про свій стан і про одну радісну для фанатів і себе новини.

"Я тримаюся, бадьорюся. Мене навіть якось відповідально дуже сильно, що тисячі повідомлень про те, що "еее - не пропадай, де мені брати настрій". Це теж дуже сильно мене бадьорить. Я просто думала, що я зовсім так (вжух). Але так поки не вийшло, тому я на лікарняному. Але у мене класна новина, класна-чудова. Я думала, що буду повідомляти її вам з шампанським в руках, але уявіть, що я шампанське і подивіться, будь ласка, наступне відео, тому що я тільки припинила плакати", — поділилася вона в декількох коротких відео перед тим, де вона зазначила: "Буду говорити вам новини зі свого ув'язнення".

Далі слід відеопривітання, на якому можна помітити кілька жінок, які відзначають, що незважаючи на карантин, Маша Єфросиніна завжди з ними. Вони привітали її з відкриттям нового шоу-руму Mash.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, тяжкохвору Єфросиніну відселили на дах від родини: "Привіт, ковід"

Як повідомляв "Знай.ua", Єфросиніна з топ-моделями заговорила про домашнє насильство: як піти від тирана

Знай.ua писав, у хворобі Єфросиніної перед Новим роком знайшли містичний слід: "Символічно..."