Головна фан-сторінка української співачки Тіни Кароль в Instagram - Fantina набрала рекордну кількість підписників. 260 000 людей стежать за оновленнями фан-аккаунта, на якому регулярно з'являються свіжі новини про особисте і сценічне життя Тіни Кароль, а також її нові фотографії.

" Ура ! Нас вже 260 000 фантинівців!❤ Дякую, що ви з нами! Обіймаємо🥰", - написали адміністратори сторінки.


Разом з постом адміністратори фан-клубу розмістили одну з найвідоміших фотографій Тіни Кароль. На фото співачка в чорній майці і з розпущеним волоссям, а також з нюдовим макіяжем сидить, обхопивши коліна руками.

Публікація вже викликала потужний відгук у аудиторії-понад 1600 відміток "лайків" всього за годину, і смайлики у вигляді вогнів на підтримку — ще не межа.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фан-клубу Тіни є, що святкувати. Шкода тільки що карантин не дозволяє влаштувати велику "сходку" і відправитися всім разом на концерт, як в старі добрі докоронавірусні часи. Однак шанувальники Тіни Кароль-великі оптимісти і знають, що цей час обов'язково ще настане.

Нагадавши, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль