Дружина українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія любить ділитися з багатотисячною аудиторією зворушливими сімейними кадрами в Instagram.

Так, нещодавно Вікторія розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі милий спільний знімок з 6-річною донькою Елізаветою, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі".

На фотографії мама і донька зображені на тлі сніжної зими в теплих пуховиках. На Ліззі смішна шапка панди з пухнастими балабончиками. Найрідніші люди Юрія Ткача корчать кумедні гримаси на камеру.

"Пустотливий настрій зловили з Лізі ..))) 🤪" - написала Вікторія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Класні 👍👍👍", "Гарненькі! 🔥🔥", "Снігуроньки ❤️❤️❤️😊", "Явно щось задумали 😁😁😁", "Нехай Бог оберігає вашу прекрасну сім'ю ❤️", - зазначили в коментарях під постом підписники.

Також ми писали про те, що Юрій Ткач перетворився на Наталію Могилевську і перетанцював навіть Влада Яму. Гуморист виставив кумедний ролик, розсмішивши несподіваним моментом шоу "Маскарад".

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач з "Квартал 95" на очах у дружини закрутився в танці з іншою красунею: "Крихітка супер".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розкрила страхи сильної жінки: "Не один десяток років".

Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вразила українців недитячим захопленням: "Чим раніше, тим краще".