Юрій Ткач з "Кварталу 95" поділився рецептом найсмачнішого бутерброда дитинства.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач є активним користувачем Instagram, де постійно ділиться з фанатами цікавим публікаціями. Його підписи до розміщених кадрів завжди веселі, а самі фото та відео смішні й кумедні, що сповна відповідає амплуа актора.

Цього разу Юрій Ткач в Insta Stories вирішив поділитись гастрономічним лайфхаком. Комік розповів, як приготувати найсмачніший бутерброд його дитинства, який він назвав "Молодість".

"Лайфхак: бутерброд називається "Молодість". Це як в дитинстві прям. Беремо чорний хліб, бажано "Український", беремо масло, намазуємо хліб маслом. Потім беремо ковбасу варену — мені подобається "Ювілейна ретро з молоком”. Відрізаємо шмат такий нормальний. Кладемо один, кладемо другий і в принципі можна й третій помістити. Найголовніше — це солоденький чайочок", - смачно розповідає Юрій ткач.

Юрій Ткач смачно відкушує величенький шмат бутерброда та поплямкуючи, з насолодою запиває його чаєм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ковбаси можна, канєшно, побільше," - своєю говіркою коментує комік.

Юрій Ткач поділився рецептом з дитинства, фотоколаж
Юрій Ткач поділився рецептом з дитинства, фотоколаж

Нагадаємо, донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вразила українців недитячим захопленням

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Ткач запалив на льоду з найдорожчими дівчатками

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму