Герой 9 сезону українського шоу "Холостяк" Микита Добринін, який частенько публікує цікаві кадри з життя, відверто розповів про "гармонію у стосунках".

Відомо, що Микита узаконив стосунки зі своєю фавориткою Дариною Квітковою і тепер намагається поділитися досвідом з шанувальниками, ані краплі не приховуючи навіть негативних моментів.

Про це стало відомо завдяки публікації Микити Добриніна в мережі Instagram.

Публікація Микити Добриніна, скріншот: Instagram
Публікація Микити Добриніна, скріншот: Instagram

Микита Добринін і Дар'я Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Дар'я Квіткова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ознака хороших стосунків - це не відсутність помилок. Ми всі помиляємося, навіть коли відчуваємо найдобріші наміри, ми можемо образити близьку людину. Нам властиво ображати і ображатися. Те що ми добрі, щодо один одного не означає, що ми не помилятимемося.

Коли у стосунки приходить довіра, помилок стає можливо навіть більше. Я не вірю солодким парам, які тільки посміхаються і ніколи не бурчать. Ознака хороших стосунків - це не відсутність помилок, це вміння їх виправляти.", - розповідає Микита Добринін.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото - https://www.instagram.com/kvittkova/
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото - https://www.instagram.com/kvittkova/

Також варто нагадати нашим читачам, що переможниця "Холостяка" Дар'я Квіткова змогла затягнути під вівтар вже не холостяка Микиту Добриніна і не соромиться ділитися або навіть хвалитися інтимними моментами свого сімейного життя. Саме такий висновок напрошується з останніх публікацій молодої дружини на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше повідомляли, ексхолостяк Добринін закрився на самоізоляцію, і Квіткова туди ж.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній "холостяк" сходив на перше побачення із зіркою.

Знай.uа писав, дружина ексхолостяка Добриніна Квіткова солодко притулилася до чоловіка посеред вулиці.