Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав яскраве відео-селфі, на якому позував в їх з Примадонною замку в селі Грязь. Так, артист зізнався, що з самого ранку він отримав безліч дзвінків від журналістів, а все через статтю, опубліковану в одному з російських ЗМІ. У статті було сказано, що Алла Борисівна входить до списку зірок, з якими представники партії "Єдина Росія" будуть вести переговори з приводу виборів.

скріншот новини з російських ЗМІ

Галкін одразу ж публічно спростував цю інформацію, адже вони з дружиною не раз заявляли, що не хочуть бути причетні до політики. При цьому шоумен заявив, що їх з Пугачовою можна відразу "з усіх планів виключати".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Слухайте, тут мені з ранку телефонують журналісти з приводу того, що написала газета "Ведомости".

Газета "Ведомости" написала, що нібито в "Єдиній Росії" складаються якісь списки селебріті, з якими будуть вести переговори про участь у виборах до Держдуми. У тому числі називається прізвище Алли. Ну, мене не звали, бачите, а Аллу нібито кличуть!

По-перше, нам ніхто не дзвонив з цього приводу, і навіть якщо збираються, я відразу хочу сказати, що Алла ні в яких виборах участі брати не буде і ні в яку Держдуму йти не збирається. Тому нас можна відразу з усіх планів...виключати!

Ну, нас... мене ніхто і не кликав. І мене теж про всяк випадок"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.