Відома українська актриса і головна "Холостячка" країни Ксенія Мішина зробила у фіналі проєкту вибір серця і сказала заповітне "люблю" сценаристу "Квартал 95" Олександру Еллерту. І фанати за те, що вона відкинула хорошого хлопця Льошу Тригубенко.

На одній з фан-сторінок "Холостячки" в українців поцікавилися, чому стільки негативу було направлено в її бік і дали висловити свою позицію.

Хоча і відзначили, нагадали користувачам мережі, що це вибір Ксюші, її життя та інші люди ніяк не можуть вплинути на це.

Глядачі шоу знайшли, чим парирувати. І вважають, що Ксенія говорить одне і одні вимоги до чоловіка, а вибирає того, хто їм абсолютно не відповідає. Також висувалися припущення, що Мішина не готова до серйозних стосунків і якщо хтось виносить особисте життя в публічний простір то повинен бути готовий почути критику.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Тому що це вибір, який суперечить її словами, які Ксюша говорила на проекті", "Так еслето її життя і ми не можемо її обговорювати, то навіщо потрібно було запускати це шоу на весь світ", "Говорити одне, а робить інше", "Слова розходяться з ділом!А так все норм.Я теж завжди вибираю не тих, люблю поганих хлопчиків"," з боку Саші гра ніякої любові аКсюша повелася", " Ксюша ще не готова до серйозних стосунків!", "А ми і не впливаємо, ми просто все висловлюємо свою думку", "коли виносять своє особисте життя на публіку, нехай будуть готові відгрібати)) Бач ніжні які", - пишуть коментатори.

Холостячка Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Холостячка Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

Однак знайшлися і ті, хто став на захист вибору Мішиної і відзначили, що у них з Сашею хімія любові.

100%🔥🔥🔥❤️❤️🔥❤️ класна пара", " Ксенія права!", "Ксюші не цікаві ваші думки.", "Одним словом хімія любові❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ будьте щасливі"," Дуже чудова пара"," Ксюша дуже красива і цікава дівчина, і вибрала вона того, кого сама полюбила"," Красуня", - відзначають люди.

Нагадаємо, у "Холостячці" згадали найсоковитіші компліменти Еллерта для Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, переможець" Холостячки " Еллерт поліз до Льоші з вульгарностями.

Також Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Решетник скоротив очікування глядачів.