Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто ділиться в соцмережі кумедними фото і відео.

Так, нещодавно ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" показала багатомільйонній аудиторії свіжі фотографії, на яких постала в новорічному образі. У кадрі Леся позує вдома біля ялинки, яку нарядила сама, і каміна з іграшками. На 33-річній телезірці красива коротка сукня чорного кольору, яка вигідно підкреслює декольте і довгі стійкі ноги, і босоніжки в сіточку.

"Шалена Лесяантриця вже нарядила будинок, і сама вбралася.. сукня тут ні до чого😂", - жартівливо написала Нікітюк.

"Леся, йди на Холостячку 2 сезон 😘Красива, успішна розумничка😘", "Така коротка сукня, що це швидше кофточка 😄 хоча коли довгі красиві ноги, то чому б і ні😉", "Леся, та нашо вже те плаття ❤️🔥", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк показала, як згинається в спортзалі заради участі в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.

Також портал Знай.uа писав про найзавидніших холостячок України – від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської.