Чи любите ви увагу і популярність так само, як любить їх 20-річна білява красуня внучка екс-президента України Віктора Ющенко?

Домініка відкрила у себе в Instagram-сторіз рубрику" Питання-відповідь", і шанувальники тут же завалили її питаннями. Хто ти зодіаку? Якою косметикою користуєшся? В якій школі вчилася і чому хочеш побувати саме в Лос-Анджелесі? Скільки тобі років?

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Домініці вже 20 (як летить час, чи не так?), за гороскопом вона рибка, тому шалено любить все, пов'язане з водою. Навчалася в ліцеї 100 на Подолі, обожнює косметику "Смешбокс". Мріє побувати саме в Лос-Анджелесі, так як це місто натхнення, де народжується творчість. Ми і не помітили, як з примхливого підлітка Домініка перетворилася в гламурну діву, готову розбивати серця.

Нагадаємо, 19-річна внучка Ющенка влаштувала нічні покатушки з маленьким другом. Тепер в цій дівчині важко розгледіти примхливого підлітка, яким вона була ще недавно.

Як повідомляв " Знай.ua", дочка Ющенка Віталіна показала себе в кращі роки - модель з нескінченними ногами.

Знай.ua писав, красуня-внучка Ющенка показала, з ким спить - дуже волохатий