Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович вирішила поділитися з мільйонною аудиторією рекомендацією в соцмережі Instagram.

Так, дівчина, яку в народі охрестили "українською Кардашьян", розповіла в опублікованому відео, що вже давно користується послугами провісниці Матрони. У кадрі Олена позує в червоній нижній білизні і легкому білому халаті перед дзеркалом у своїй ванній.

"у кадого повинен бути така людина, до якого він може звернутися в будь-якій складній ситуації. І щоб ця людина обов'язково прийшов на допомогу, все правильно розтлумачив і допоміг рішенням і порадою. У мене є така людина-це моя Матрона. Матрон, спасибі тобі велике за те, що допомагаєш мені, за те, що вирішуєш. І я можу довірити тобі свої найпотаємніші таємниці і життєві неприємності. Коли б я до тебе не звернулася, не подзвонила, ти обов'язково мені допомагаєш", - заявила Омович.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що коментарі під рекламним постом модель вирішила відключити.

Нагадавши, Гола Українська Кардашьян Олена Омович показала хейтерам, що про них думає: "тим, хто мене не любить".

Як повідомляв портал Знай.иа, Українська Кардашьян оголила соковиті сідниці в Буковелі: "повне перезавантаження".

Також портал Знай.иа писав, що Олена Омович після лікарні втекла в ліс оголеною.