Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників кадрами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У новій Stories Дантес показав свою дитину. Малюк ще невпевнено стоїть на ногах, але вже пританцьовує під запальну пісню Дантеса.

Він зробив репост Stories з малюком, на якій його відзначили. На короткому відео малюк в повзунках тримається за столик і пританцьовує під кліп артиста.

"Моя аудиторія зростає", - написав Дантес.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше Володимир Дантес обговорив, що краще дарувати рідним, близьким і коханим на майбутній Новий Рік 2021. Так, серед різних відповідей на це нехитре питання були і досить креативні, а були і такі пропозиції подарунків, як труси.

Одна з фанаток Дантеса зізналася, що її чоловік знайде під ялинкою новенькі труси, проте Володимир лише зазначив, що нижня чоловіча білизна - дуже цінний подарунок.

До слова, в кінці опитування Володимир склав і власний список презентів, які йому здалися найприємнішими і практичними. До нього увійшли алкоголь, годинник, солодощі, піжама, шарф, рукавички, шапка, тапочки, книги, прикраси, настільні ігри, парфуми і різна косметика, шкарпетки, труси, фотосесія, пазли з фото і різні колажі на пам'ять, фітнес-браслет, тест ДНК на етнічне походження, телефон і дрібна техніка.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес підказав жінкам, що дарувати на Новий Рік 2021, найкраще для коханого.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес в грайливому костюмчику ошелешив Дорофєєву, навіть не встигла вийти з ванної.

Також Знай.uа писав, що Дантес розповів про політичні амбіції і йому стало соромно.