Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна має величезну аудиторію шанувальників в соціальних мережах, з якими ділиться яскравими фото і відео з особистого і творчого життя.

Цього разу 39-річна дружина співака Арсена Мірзояна розмістила в Stories соціальної мережі Instagram знімок, на якому зображена приготована нею їжа для чоловіка. Саме він опублікував це собі на сторінку і написав: "Спасибі, кохана".

На знімку можна розглянути щавлевий суп (зелений борщ), хлібна скоринка, гірчиця в окремій формочці, цибуля і сало з прошарком м'яса. Зять же народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян теж частенько ділиться зі своїми фанатами якими-небудь фото і відео в соцмережах. Він періодично звітує перед аудиторією про минулі виступи перед українськими військовими, а також про успішно проведені ігри у волейбол.

Чоловік у 2000 році втратив слух на ліве вухо і через чотири роки на праве, проте лікарі зуміли завдяки протезуванню повернути йому можливість займатися музикою. У шлюбі з Тонею Матвієнко у них є дочка Ніна, яка була народжена в січні 2016 року. Він першого ж шлюбу у нього двоє синів.

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко вразив чоловічим вчинком: сказав-зробив. У підписі до публікації Арсен Мірзоян розповів, що давно обіцяв Тоні Матвієнко зводити її на сніданок в італійський ресторан.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ніна Матвієнко сказала, навіщо співала замість дочки: "Тоня не вміє"

Знай.ua писав, мокрий зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, за що Його полюбила дружина: "Тепер можна і поїсти"