Павло Зібров-відомий український виконавець і цінитель жіночої краси, який періодично ділиться зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram яскравими фото і відео.

До цього співак ділився фотографією прикрашеної ялинки і знімком з 23-річною дочкою Діаною до Дня Святого Миколая.

А зараз Зібров виклав публікацію, на якій постав 49-річний український хореограф, шоумен і телеведучий Дмитро Коляденко. "Сьогодні готували з @kolyadenkodima_official напій від похмілля після Нового року, зігріваючий чай з калиною і класичний узвар на Різдво! Дивіться в Зіркоманії 3.01 всі мої секрети смачних і корисних напоїв", - написав він у підписі до публікації, на якій зображений в рукавичках і дивлячись в камеру прямо на кухні.

"Напій після похмілля, ось якраз зараз актуальний), Свята ж на носі", "Це звичайно добре, але ще було б непогано провести акцію щоб люди не бухали на свята. Ви ж за здорову націю?", "Бигсмоук?", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що Дмитро Коляденко раніше, з 2004 по 2006 рр.жив разом зі співачкою Іриною Білик, яка в підсумку пішла від нього, як і попередня дружина — жінка повідомила, що любить іншого.

Нагадаємо, Павло Зібров поділився рецептом молодості і бадьорості: "Для заспокоєння нервів"

Як повідомляв "Знай.ua", Зібров придбав молоденьку дівчину і заговорив про подарунки: "Знає як ненав'язливо натякнути"

Знай.ua писав, Зібров показав улюблений "зимовий" напій, зігріє в будь-які морози: не горілка