Російська балерина Анастасія Волочкова, відома нині через скандальні незручні ситуації, в які вона потрапляє, перевела свій “легендарний” шпагат на новий рівень.

Нове фото "подвигу" з'явилося на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Якщо раніше колишня прима полюбляла демонструвати свій шпагат у білизні або купальниках - що провокувало шквал несхвальної критики серед користувачів мережі, нині вона взялася за пропаганду цього руху серед молоді.

Волочкова опублікувала фото, на якому зображено її в шпагаті у дивному трико серед маленьких дівчаток. Одна з дівчат також демонструє шпагат. Щоправда, усі дівчата у футболках та лосинах, тому вони мають пристойний вигляд. З іншого боку, дивує, що жодна з дівчаток не є заплетеною: розпущене волосся на будь-якому тренуванні є страшною помилкою правил безпеки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Балерина підписала цю світлину так: “У чудовій компанії”. Незрозуміло, ким є ці дівчата для неї - жодна з дівчат не є її донькою Аріадною. Залишається лише припустити, що Волочкова зустрілася з групою майбутніх балерин при нез'ясованих обставинах.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.