У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "кріпак" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта. Українці тут же накрили хвилею обурення Мішину за її вибір і перейнялися участю і співчуттям до Олексія, який розкрив Ксенії свої почуття, але його відкинули.

У фіналі шоу переможець проекту Еллерт на перших хвилинах спілкування з батьком Ксенії зізнався йому, що любить її. Тоді Мішина приємно здивувалася, адже до цього Саша ніколи так серйозно про це не говорив. Крім того, між чоловіками відбулася серйозна розмова.

Батько поцікавився, чи не боїться Саша опинитися в тіні Ксенії, адже вона публічна людина.

"У нас трохи різна публічність, вона актриса, у неї інтерв'ю, зустрічі, якісь прес-конференції, а я людина закулісся більше. Якщо раптом я стану телевізійним ведучим, то теж в цьому немає проблеми. Мені здається це буде навіть доповнювати один одного", - упевнений Еллерт.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Батько Мішиної також поцікавився, де він збирається жити разом з Ксенією.

"Мені вистачає заробітку зняти будь-яку квартиру в Києві, яку захоче Ксюша і відкладати на ті цілі, ті мрії, які є в моїй голові і які з'являться", - говорить Еллерт.

Нагадаємо, Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Холостячкою Мішиною.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".

Також Знай.uа писав, що красуня з "Холостяка" показала, як Льошу, після відмови Мішиної, готові втішити Українки.