Співачка Анастасія Приходько не надто задоволена поведінкою своєї дочки-десятирічної Нанни Кухілава. Їй навіть довелося поліцію викликати. Про це співачка розповіла у своєму Facebook.

Ні, з дівчинкою все в порядку і причин хвилюватися немає, проте співробітники правоохоронних органів провели з Нанною профілактичну бесіду. Як пояснила сама Приходько- "про те, що світ не складається з рожевих поні, Тіктока і фіалок". У своїй публікації співачка привітала поліцейських з професійним святом і заявила, що пишається українською поліцією. У своїй публікації Приходько зазначила В'ячеслава Аброськіна та Арсена Авакова.

“ось в Америці дзвонять в поліцію і кажуть що треба зняти кішечку з дерева, або провести бесіду з підлітками....І поліція завжди рада допомогти. О! Або моє улюблене, коли приїжджає поліція в момент молодіжних вечірок і всі відразу від страху розходяться по домівках! Ось прям дуже хочу привітати з професійним святом Днем міліції і цих бравих хлопців! Спасибі величезне що сьогодні я звернулася в поліцію і вони приїхали і провели бесіду зі старшою дочкою... І пояснили що світ не складається з рожевих поні, тіктока, і фіалок! Ось молодці і прям гордість за нашу поліцію!!!! Спасибі, В'ячеслав Абоськін і Арсен Аваков", - написала Приходько.

На фото, яке співачка додала в публікацію, Нанна сидить в кріслі і розмовляє зі співробітниками правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні перепела непристойний хіт

Як повідомляв портал Знай.иа, Моргенштерна звинуватили в плагіаті

Також Знай.иа писав, Пугачова розсмішила реакцією на репера Моргенштерна