Радянський, російський і український естрадний співак, диригент, композитор, поет і музичний продюсер Олександр Сєров дуже рідко радує своїх шанувальників будь-якими матеріалами в соціальній мережі Instagram.

Однак зараз він все ж таки виклав фотографію для своєї 67-тисячної аудиторії.

"У суєті передноворічних справ заглянув в Instagram, щоб побажати вам, дорогі друзі, гарного затишного вечора. Чекаю зустрічі з моїми глядачами 26 грудня в кафе "Мадлоба", — написав він у підписі до знімка, на якому постав у толстовці. Під нею також можна помітити краватку і сорочку. А ось руки Сєров тримає в кишенях, сидячи на дуже яскравому дивані.

"На тлі оббивки меблів прекрасного кольору раді бачити нашого кумира, не зникайте!", "І Вам теж гарного вечора. Звершення всіх Ваших задумів, а головне здоров'я. Все буде як годиться. Ми вас любимо і сумуємо за вашими концертами", "Вітаю зі святом Миколи Чудотворця.Ви творець від бога", "Дорогий наш Маестро, частіше заглядайте в Instagram, ми дуже сумуємо! Бажаємо вам здоров'я 1000 разів! Любимо нашого Народного Артиста! Нехай все, що Ви бажаєте в цьому житті, збудеться! З Наступаючим Новим Роком!!!", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, "Їли мозок ще живої мавпи": репер гнійний розповів, як слава змінила його життя

Як повідомляв "Знай.ua", Пономарьов разом з Кароль і Білик знайшов роботу на свята: "Як ти колядував з роялем?"

Знай.ua писав, "Чувиха Раневську дає": Лоліта перетворила звичайний тролейбус на базарний ряд, битва була епічною