Старша дочка актриси "Квартал 95" і "Жіночий квартал" Олени Кравець Марія частенько радує шанувальників різними фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 17-річна знаменитість експериментувала із зовнішністю, вперше змінивши колір волосся і перетворившись з шатенки в розкішну брюнетку з каре. Потім показувала, як проводить перші зимові дні і відривалася на ковзанах, як зараз показала себе разом з подругою в одному з вагонів київського метрополітену.

Дівчина сидить в червоній куртці і чорній шапці, а поруч з нею рудоволоса подруга. Вони обидві знаходяться в метро в масках, які надіті правильно, адже ніс теж закритий. Однак в кінці відеоролика приятелька Марії Кравець приспустила її, щоб закарбувати своє обличчя. Однак в громадському транспорті заборонено знімати маски.

А до цього на ковзанці вона дочка актриси "Квартал 95" розважалася з трьома своїми друзями, танцювала і відповідала "Героям Слава" на українське гасло "Слава Україні".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, дочка Кравець з "Квартал 95" відривається на ковзанах під українські гасла: "Маша патріотка"

Як повідомляв "Знай.ua", юна дочка Кравець з "Квартал 95" влаштувала спекотні танці посеред Києва, навіть холод не завадив

Знай.ua писав, дочка Олени Кравець знайшла спосіб захиститися від вірусу і зігрітися - два в одному. На новому фото видно, що дівчина утеплилася на холодний Листопад – на ній світле затишне пальто на блискавці, а навколо шиї закутаний яскравий червоний шарф. Варто зауважити, що цьому шарфу Маша сховала ще й обличчя, так що він у неї грає ще й роль захисної маски.