Під час виступу російського співака Валерія Леонтьєва на записі новорічного шоу для одного з російських телеканалів на сцену виліз п'яний чоловік, який своїми танцями зіпсував дубль.

Про це повідомляє російське видання Super.

Йшла шоста година зйомок головного новорічного концерту для каналу Music Box Gold. Виступали як молоді музиканти, так і легенди естради — усього близько 100 номерів. Серед учасників був і 71-річний Валерій Леонтьєв. Коли співак заспівав свій хіт "Казанова", на сцену раптом видерся сильно напідпитку і став танцювати біля Леонтьєва, сідати на шпагат і підспівувати. Його намагалися стягнути вниз за ноги, але прибрати скаженого фаната змогла лише охорона.

Номер довелося перезнімати, чим були незадоволені Леонтьєв та його представники, яким все ж довелося піти на поступки. Другий дубль записували вже не допускаючи глядачів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

П'яного дебошира з заходу вигнали, а співаку організатори принесли свої вибачення.

Валерій Леонтьєв, фото Super
Валерій Леонтьєв, фото Super

Раніше повідомляли, 70-річний жеребець Леонтьєв позбувся фірмової "мівінки" на голові - як підмінили.

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Ніколаєв втратив близьку людину, його шедеври рвали душу з перших нот.

Знай.uа писав, скандальна Христина Асмус зізналася у всіх "гріхах – -" ненавиджу".