Знаменита співачка Ірина Федишин напередодні Дня Святого Миколая вирушила на святкову "розвідку". У раммках програми" Вікна" на СТБ, співачка перетворилася на помічницю Святого Миколая і вирушила по магазинах — дивитися, в яку вартість батькам обійдуться подарунки для дітей.

Відповідним відео артистка поділилася в своєму Instagram.
Сама Ірина виховує двох синів. Вона розповіла, що старший попросив у подарунок всіляку техніку, а молодшому все ще хочеться іграшок.

"Колонки, радіо, флешки, харди, переноски, шнурки... а молодший — скромніше, він попросив якусь машинку", -поділилася Федишин.

За результатами святкової розвідки, ціни на дитячу радість зовсім не захмарні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Конструктори - від 500 гривень і вище. Машинки - 400 гривень, а "наворочені" радіокеровані — від півтори тисячі.
Ляльки різного віку, комплекцій і навіть рас — близько 400 грн. Іграшкові дрони коштують 800. Тобто, подарунок для дитини, щоб зробити цей день для нього святковим, задоволення цілком підйомне.

Хоч Миколай всіх пунктів дитячих бажань і не втілить в життя, але економити на святі для своїх малюків зірка і мама точно не збирається.

Нагадаємо, Знай писав, що Ірина Федишин поділилася рецептом улюбленої страви свого старшого сина. Зірка показала, що може блищати не тільки на сцені, але і на кухні. Цього разу вона приготувала курячі котлети. Співачка виклала покроковий рецепт смачної і корисної страви.

Також Знай повідомляв, що Ірина Федишин вирішила поділитися з передплатниками враженнями від минулого літа. Вона виклала красиву фотографію, на якій вона зображена в літній майці і шортах. Ірина зазначила, що це літо було хорошим для неї та її родини.